GOOGLE AD GRANTS: EEN UNIEKE KANS VOOR NGO’S

Wist je dat de zoekmachine van Google een programma aanbiedt op maat van non-profit organisaties (ngo’s) die beter gevonden willen worden online? Google Ad Grants.

Dit is een programma voor om het even welke non-profit organisatie, ongeacht de sector of activiteit. Dit kan gaan van ziektepreventie en -bestrijding tot dierenwelzijn, cultuur en onderwijs, daklozenhulp of bescherming van het milieu.

100.000 EURO PER JAAR VOOR JOUW NGO

De Google Ad Grant bestaat uit een maandelijks budget van $ 10.000 (ongeveer € 8.500) om te investeren in het Google Ads platform. Een unieke kans om je goede doel zichtbaarder te maken op het web.

JOUW VOORDELEN

  • JOUW PROJECT KRIJGT WERELDWIJD BEKENDHEID

  • JE WERFT NIEUWE LEDEN AAN

  • JE PROMOOT JOUW WEBSITE

  • JE KRIJGT FINANCIERING

Wij ondersteunen en begeleiden je

Hoewel dit programma kansen biedt voor non-profit organisaties, is het tijdverspilling als je je aanvraag niet goed voorbereidt of je account niet goed beheert.

Als zoekmachine-experts maken en beheren we deze campagnes voor jou zodat jij de best mogelijke resultaten krijgt. Bovendien analyseren we al het verkeer op je website (niet alleen van de Google Ad Grants-campagnes) en doen we aanbevelingen om de beleving van je bezoekers/schenkers te verbeteren.

Profiteer jij al van Google Ad Grants?

Sinds 1 januari 2018 zijn er nieuwe regels van kracht die de geschiktheid van je subsidies in gevaar brengen als de Google Ads-campagnes niet geoptimaliseerd zijn. Als Premier Google Partner weten we precies wat er gedaan moet worden om jouw account actief en efficiënt te houden.

Toegang tot Google Ad Grants for Nonprofits aanbod

Wij zijn ook een partner van SOCIALware. SOCIALware valideert of uw organisatie in aanmerking komt voor Google Ad Grants en meer algemeen voor het programma Google for Nonprofits. Klik op de volgende link voor meer informatie en toegang tot het programma.

REFERENTIES

GOOGLE-BELEID VOOR DERDEN

ET-Consulting voldoet aan het Google-beleid voor derden.

Dit beleid vereist dat we onze klanten een transparante, duidelijke en eerlijke weergave bieden van Google Ads-diensten.