Onze diensten

Strategische webmarketing consultancy

We zijn een digital marketing agency dat zich focust op SEA (Google Ads), SEO (Search Engine Optimization) en het beheer van webprojecten. We helpen ondernemers en bedrijven om de strategie voor hun webmarketing te definiëren en toe te passen. Onze focus ligt op: ROI.

Website audit en aanbevelingen

Wil je opvallen tussen de concurrentie? Wij optimaliseren je website door je marketingstrategie, belangrijkste bedrijfsdoelstellingen en concurrentie te bekijken. Voor elke stap in dit proces gebruiken we een rigoureuze methodologie. Een audit review omvat: marketing en sales audit.

SEO

Search Engine Optimization of zoekmachineoptimalisatie (SEO) is het proces van het verbeteren van de zichtbaarheid van een website of een webpagina in een onbetaald of ‘organisch’ zoekresultaat. Tegenwoordig is het verhogen van de zichtbaarheid van je website op specifieke Google zoektermen een must.

Google Ads

Google Ads is een fantastische tool en gelinkt aan Google Analytics wordt het enorm krachtig! Maar een winstgevende Google Ads-campagne opzetten en managen is niet eenvoudig. Een slechte Google Ads-campagne kan je veel geld kosten.

Internationale e-commerce

Laat je bedrijf groeien in het buitenland! Bereik nieuwe klanten, vind verkoopmogelijkheden, ontwikkel unieke lokale strategieën, communiceer in om het even welke taal. We helpen je om je bereik te vergroten!

Facebook Ads

We maken Facebook Ads-campagnes die je helpen bij het bereiken van je bedrijfsdoelen: online verkoop stimuleren, meer verkoop genereren, merkbekendheid verhogen enzovoort.